Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Economie
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Uitgaan
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links


Aangepast zoeken
Sharm el Sheikh: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar Sharm el Sheikh

Er zijn dagelijks verschillende chartervluchten vanuit BelgiŽ en Nederland naar Sharm el Sheikh. De prijs van vliegtuigtickets voor deze vluchten is voornamelijk afhankelijk van het seizoen waarin je wenst af te reizen. In het toeristisch hoogseizoen, waar alle schoolvakanties onder vallen, kan de prijs oplopen tot meer dan 500 euro, maar in het laagseizoen kan je soms zelfs voor minder dan 50 euro enkel naar Sharm el Sheikh vliegen.

Alle grote reisorganisaties hebben chartervluchten naar Sharm el Sheikh en het loont de moeite om ze allemaal te bekijken vooraleer te boeken aangezien er soms grote prijsverschillen zijn. Ook de luchthaven van vertrek kan een invloed hebben op de prijs. In het hoogseizoen zijn er veel chartervluchten vanop kleine regionale luchthavens en deze kunnen zowel zeer handig als voordelig zijn. Je kan trouwens ook een vlucht nemen naar de internationale luchthaven van Hurghada, net tegenover Sharm el Sheikh aan de overzijde van de Rode Zee en slechts een korte en leuke tocht per ferry hiervan verwijderd. Een andere optie is een vakantievlucht naar Taba, Eilat of Aqaba. Deze drie vakantiebestemmingen bevinden zich allen op slechts enkele kilometers van elkaar, maar allen in een ander land (respectievelijk Egypte, Israël en Jordanië), en vanaf elk van deze badplaatsen kan je binnen de kortste keren Sharm el Sheikh bereiken.

  • BelgiŽ
    • Jetairfly: (Het voormalige TUI-Airlines) Dit is de belangrijkste chartervlucht maatschappij in BelgiŽ die voornamelijk voor de TUI touroperators vliegt. Bij zal u zeker goedkope vliegtuigticketten naar Sharm el Sheikh vinden!
    • Neckermann: Ook bij het bekende Neckermann kan je last minute vliegtuigtickets en vakanties naar Sharm el Sheikh vinden tegen voordelige prijzen.
  • Nederland
    • Transavia: De belangrijkste chartervlucht maatschappij van Nederland. Bij vindt u gegarandeerd goedkope tickets naar Sharm el Sheikh.
Er zijn tientallen, zoniet honderden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!